طی نشستی با حضور دکتر علیرضا زمان پور، مدیرعامل شرکت سرمایهگذاری صندوق بازنشستگی کشوری، مهندس عبدالرحیم قنبریان مدیرعامل شرکت پتروشیمی جم و مدیران و معاونان هلدینگ صباانرژی، عملکرد و برنامههای مهم پتروشیمی جم بررسی شد.
برای نخستین بار در تاریخ تاسیس و راه اندازی شرکت پتروشیمی غدیر، نسبت تولید به ظرفیت اسمی این زنجیره «پی.وی.سی» و «وی.سی.ام» درحالی به ترتیب به ۱۰۸ و ۱۰۳درصد و تولید تجمعی به مرز یکصد هزار تن رسیده که به زودی کلنگ ساخت پارک کلر این پتروشیمی به زمین خواهد خورد.
چهارمین کنفرانس بینالمللی دو سالانه نفت، گاز و پتروشیمی صبح چهارشنبه با حضور مهمانان داخلی و خارجی در دانشگاه خلیج فارس آغازبهکار کرد و تا پنجشنبه ادامه دارد.
افتتاحیه اولین همایش پتروفن صنایع پتروشیمی خلیج فارس روز ۲۷ آذرماه در حالی برگزار شد که پتروشیمی نوری توانست جوایز متعددی را در حوزه نوآوری از آن خود نماید.
اولین همایش پتروفن به همت شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس همراه با حضور مدیران مجموعه، معاونت علمی ریاستجمهوری، نمایندگان مجلس و شرکتهای دانشبنیان برگزار شد. در این همایش سخنرانان با اشاره به اینکه روند کاهش تولید گاز طبیعی از ۱۴۰۵ آغاز میشود، متذکر شدند در سالهای آتی کشور با حضور دانشبنیانها میتوان ۷۰درصد زنجیره ارزش پتروشیمی را تامین کرد. در ...
در همایش ملی «پتروفن»، شرکت پتروشیمی بوعلی سینا به عنوان «شرکت نوآور در فرآیند» برگزیده و دکتر احمدزاده مدیرعامل این پتروشیمی آروماتیکی از سوی مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس مورد تقدیر قرار گرفت.
مدیر طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اشاره به ۶۷ طرح پتروشیمی فعال در کشور گفت: روابط عمومیها نقش مهمی در تبیین روند ساخت طرحهای پتروشیمی بهویژه در شرایط سخت تحریم برعهده دارند.
مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با تأکید بر اینکه نگاههای مقطعی و منافع کوتاه مدت را باید کنار گذاریم، گفت: زمان زیادی برای تکمیل زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی نداریم و در این مسیر همه باید دست در دست هم بگذاریم.
مدیر طرحهای شرکت ملی صنایع پتروشیمی گفت: هماکنون ۱۰۱ طرح با سرمایه مورد نیاز ۷۰میلیارد دلار در این صنعت در جریان است که حدود ۶۷ طرح از این طرحها هماکنون فعال است؛ در مجموع با اجرای این ۱۰۱ طرح، ۱۰۰میلیون تن به ظرفیت این صنعت افزوده میشود.
کاتالیست مادهای است که سرعت واکنشهای شیمیایی را از طریق کاهش انرژی فعالسازی افزایش میدهد، بدون اینکه خود در آنها دخیل باشد. کاتالیستها به علت ویژگیهای سطحی و با تغییر مسیر واکنش شیمیایی روی سرعت واکنش نیز تاثیر میگذارند و سرعت رسیدن به حالت تعادل در یک واکنش را افزایش میدهند، ولی نمیتوانند، شرایط تعادل را تغییر دهند.